VELEPRODAJA

Na centralnom skladištu u Velikoj Gorici, gdje se nalazi i veleprodaja pneumatika, u svakom trenutku nalazi se preko 15.000 kom. guma (Dunlop, GoodYear, Michelin, Fulda, Kleber, Sava, Debica, Tigar, Kormoran) za sve segmente vozila (osobni automobili, terenska vozila, dostavna vozila, kamioni, te motocikli i skuteri).

U segmentu motocikala i skutera Unikomerc d.d. je ekskluzivni zastupnik guma Dunlop za područje RH sa kojima drži najveći udio tržišta u segmentu, zahvaljujući širokoj lepezi kvalitetnog proizvoda i vrhunskoj usluzi, kako na veleprodajnoj tako i na maloprodajno-servisnoj razini.

Osim prodaje guma, pobrinuli smo se i za mrežu autoservisa na području Zagrebačke županije u kojima se uz kupnju navedenih proizvoda gumarske branše može izvršiti i njihova ugradnja, kontrola, servis i podešavanje podvozja vozila, izmjena ulja, kočionih elemenata, amortizera i ispušnog sustava, te razni popravci i servisi na vozilima.

Više o veleprodaji možete pogledati na linku unikomerc.hr

KATALOZI

ZIMSKI I LJETNI PROGRAM 2019

UNIKOMERC-AUTOMOBILI, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, Velika Gorica, Zagrebačka 115. Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 080332974 Poslovna banka OTP BANKA d.d. Zagreb, žiro-račun br. 2407000-1100127321. Temeljni kapital društva iznosi 15.310.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti. Direktor i predsjednik uprave društva je I. Milek, zastupa društvo pojedinačno i samostalno. OIB: 67236319316