Cjenik, katalog, tehničke karakteristike i dodatna oprema

Saznajte više o svim dostupnim modelima SX4 S-Cross-a, dodatnoj opremi i tehničkim podacima.
Za više informacija preuzmite dokumente u .pdf datoteke ispod.

Možete doći do kraja svijeta

Neka vas intuicija vodi! Novi SX4 S-CROSS je savršen suputnik u Vašim avanturama: bogatstvo beskrajnih mogućnosti na četiri kotača. Uz motor nove generacije koji nudi odlične performanse užitak vožnje je isti neovisno na kakvoj cesti, terenu se nalazili. Gdje god Vas mašta odvede s novim SX4 S-CROSS-om možete tamo stići. Vaš cilj, vaša odluka.

Otkrijte novi SX4 S-CROSS, od dinamičnog dizajna do pametnih
i privlačnih detalja za sve vaše potrebe!

Prijavite se sada za probnu vožnju kako bi Vas SX4 S-CROSS
osobno uvjerio u ono što je pravi pratitelj!

Uživajte u životu!
Automobil od kojeg avanturistički duh gotovo sjaji. SX4 S-CROSS je siguran crossover močnih linija, dostojan pogleda. Uživajte u novom, robusnom dizajnu prednjeg kraja u spektakularnom SUV stilu i uživajte u impresivnim interijerima automobila! Evo, rođeni istraživač iz kojeg dolazi dinamičnost i moć!
Zamah grada
Neka vaša mašta slobodno trči dok vozite u vrevi velikog grada. SX4 S-CROSS dizajn križanja karaktera jasno pokazuje da ga ništa ne može zaustaviti.
Neograničena radost
Pripremite se za avanture! SX4 S-CROSS sugerira da nema ograničenja. Inovativni dizajn automobila nudi obilje prostora za obitelj i prtljagu.

ZQ4
PRL.SPHERE BLUE

ZQ5
PRL.ENERGETIC RED

ZQ6
MET.MINERAL GRAY

ZQ3
PRME.CANYON BROWN

26U
SUPERIOR WHITE

ZCE
PRME.COSMIC BLACK

ZCD
MET.GALACTIC GRAY

ZCC
MET.SILKY SILVER 2

ZNL
PRL.COOL WHITE

Upotpunjeni dizajn!

Upadljivi i prestižni crossover , obiteljski
automobil sportskih linija. Kamo god pogledate, kamo god krenuli,
SX4 S-CROSS uvijek će se izdvajati iz sive gomile!

Idealan interijer!

SX4 S-CROSS prepisuje koncept slobode svojim dobro promišljenim interijerom. Odabirom veličine i oblika prtljage, prtljažnik se može lako prilagoditi. Putnicima se nude praktična rješenja i mnoštvo praktičnih značajki kako bi putovanje automobilom postalo putovanje iz snova.

Unutrašnjost
Kliknite i doživite unutrašnjost SX4 S-CROSS-a!
Prihvaća sve
Ako vozite petero ljudi u automobilu, možete iskoristiti prtljažni prostor od 430 litara, koji se može proširiti i prilagoditi na mnogo načina, povlačeći naslone stražnjih sjedala u omjeru 60:40. Prtljažni prostor svakog modela može se koristiti još fleksibilnije uz pomoć dvostrukog poda.
Udobna zona
Prednji središnji naslon za ruke klizne tako da ga možete jednostavno podesiti na najudobniji položaj za vas. Konzola ispod ima ugrađeni USB priključak.
Putovanje na višoj razini
Sklopivi naslon za ruke nudi još više udobnosti za leđa. Dva putnika mogu koristiti ugrađene držače čaša.
Okružen udobnošću
Konture, kvalitetni šavovi, luksuzna kožna presvlaka * – SX4 S-CROSS sjedala su pravi užitak za putovanje.
Fleksibilan prostor
Zahvaljujući preklapanju stražnjeg sjedala u omjeru 60:40, putnički prostor možete mijenjati na različite načine. 
Savršen pogled
Vanjska ogledala su postavljena tako da je vidno polje vozača što je moguće veće.
Opuštajući izlet
SX4 S-CROSS prima pet odraslih osoba zahvaljujući velikom prostoru za noge.
Paljenje vozila pritiskom na gumb
Za otvaranje i zatvaranje vrata dovoljno je imati SX4 S-CROSS ključ u džepu vozača i jednostavno pritisnuti gumb za pokretanje kako biste upalili vozilo.

Pametni zaslon

Audio sustav sa zaslonom osjetljivim na dodir s
mogućnošću povezivanja pametnog telefona

SLDA (Display Audio Linkage Display Audio) je zaslon koji se spaja na vaš Suzuki smartphone. Neki telefoni sa sustavom iOS i Android mogu se povezati na sustav putem kabela, a aplikacije koje se izvode na njima mogu se prikazati i jednostavno upravljati na središnjem zaslonu. Mobilni uređaj također se povezuje s audio sustavom automobila, a upute za navigaciju ili omiljene pjesme reproduciraju se na ugrađenim zvučnicima SX4 S-CROSS.

Funkcija upravljanja glasom SLDA jedinice nije dostupna na hrvatskom jeziku.

Osjećaj za svaku podlogu

Gdje god krenuli, vozite sa povjerenjem. SX4 S-CROSS mogućnosti su upotpunosti iskorištene tehnologijom ALLGRIP 4x4, jednim od najsofticiranijih sustava pogona na sva četri kotača u automobilskoj industriji. Ne samo da sustav radi svoj posao bez greške na terenu i u otežanim vremenskim uvjetima, već je i šasija vozila napravljena po mjeri kako biste uživali u vožnji.

Četiri dodatne opcije ALLGRIP 4x4 tehnologije:

AUTO
Pruža nisku potrošnju u prosječnim uvjetima na cesti. Sustav se prebacuje na pogon na sva četiri kotača samo kada otkrije proklizavanje.

SPORTSKI
Pruža ugodnije performanse u zavojima, jer se više okretnog momenta isporučuje na stražnje kotače. Optimizirajući karakteristiku ubrzanja / zakretnog momenta, motor reagira snažnije na gas, a u šesterostupanjskim automatskim mjenjačima broj okretaja motora ostaje veći.

SNIJEG
Optimalna postavka za snježne, prašnjave i smrznute ceste. Povećava prianjanje pri ubrzanju na takvim cestovnim površinama, a automobil je stabilniji na klizavim cestama.

LOCK *
Oslobodite automobil od snijega, blata ili pijeska. Sustav isporučuje više okretnog momenta na stražnje kotače i optimizira performanse ESP® i drugih tehnologija za taj zadatak.
* Prijelaz na način rada ‘SNIJEG’ pri brzini od 60 km/h

Snaga

Svojim dinamičnim motorom i preciznim mjenjačem, SX4 S-CROSS se uvijek bori da prevlada prepreke ispred sebe, bilo da se radi o labirintu u gradskoj džungli ili naizgled beskonačnoj kilometraži na autocesti.

Turbo motor od 1,4 litre simbol je snage i učinkovitosti. Trenutačno ubrzanje, brza vožnja i obilan okretni moment – na autocesti ili strmim padinama.

Precizni mjenjači uvijek čine vožnju ugodnom.Ručni mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa

Ako odaberete naš snažniji 1,4-litarski BoosterJet benzinski motor, možete uživati ​​u svim prednostima optimiziranog mjenjača i jednostavnog ručnog mjenjača s šest brzina.

Automatski mjenjač sa šest stupnjeva prijenosa

Uživajte u udobnosti i dinamičnosti automatskog mjenjača u modelima GL + i GLX.

Idealan način
Šasija visokih performansi testirana je na europskoj cestovnoj mreži kako bi se osigurala najbolja moguća kombinacija stabilnosti, udobnosti i tihe vožnje.

Sigurnost

Kamo god krenuli, možete voziti s povjerenjem. Bez obzira na vremenske uvijete, niti zadatak koji je pred vama, uvijek možete računati na SX4 S-CROSS. Snažna terenska tehnologija, sofisticirane cestovne mogućnosti, inteligentna sigurnosna rješenja…Uzbudljiva jednadžba, krajnji rezultat je jedan od najsvestranijih automobila koje ste ikada zamislili.
Ako kotači izgube prianjanje, ESP® pomaže vozaču da zadrži kontrolu nad vozilom mijenjajući kontrolu motora i automatski aktivirajući odgovarajuću kočnicu.

Pomoćnik za pokretanje uzbrdo pomaže vozaču na strmim usponima, sprječavajući SX4 S-CROSS da se vraća dok ne pomakne nogu s kočnice na papučicu gasa.

Sustav za nadzor tlaka u gumama (TPMS) koristi senzore ugrađene u ventile kako bi provjerio tlak svakog kotača i upozorava vozača na višenamjenskom zaslonu s niskim vrijednostima.

Suzuki patentirana tehnologija Total Effective Control Technology (TECT) nosi energiju udara u nesreći koja štiti ne samo putnike u automobilu, nego i fizički integritet pješaka koliko je god to moguće.
U nesreći, SX4 S-CROSS pruža dodatnu zaštitu: tjelesni integritet vozača i putnika zaštićen je prednjim i bočnim zračnim jastucima, zračnim jastucima lijeve i desne strane i zračnim jastukom za koljena na strani vozača.

Uz kupovinu novog SUZUKI SX4 S-CROSS-a dobivate na poklon
set zimskih kotača!

Kontakt

Rezervirajte svoj termin! Provozajte SX4 S-Cross i uvjerite se u njegove vrhunske sposobnosti.No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.