Suzuki hibrid. Naša tehnologija. Vaš pogon.

Svatko ima nešto što ga pokreće. Pratimo unutarnji nagon da postignemo svoj cilj.
Suzuki Hybrid je pogon koji slijedimo!
Naš pametan put u budućnost.

Mobilnost za danas i sutra.

“Nema ničeg postojanijeg od promjene.” Danas sve više ljudi traži nova rješenja za mobilnost i pogon. Automobil više nije statusni simbol, ali treba biti učinkovit i fleksibilan. U gradovima koji postaju sve uži, presudno za automobili je raspoloživi prostor. Uvijek smo se susretali s ovim izazovima i pametnim rješenjima tako da se naši automobili uklapaju u svaki način života – ne samo danas, već i u budućnosti.

Naša motivacija: uvijek naći najbolje rješenje.

Mi u Suzukiju smo uvijek gradili automobile koji modernu i učinkovitu tehnologiju čine dostupnom svima. Sa Suzuki Heartectom smo stvorili platformu na kojoj kombiniramo kompaktnost, učinkovitost i sigurnost. U isto vrijeme, Suzuki vozila također osvajaju off-road. Suzuki Hybrid je pogon koji se savršeno podudara s ovom platformom. Upravo navedeno donosi užitak vožnje danas na cesti. Otkrijte prednosti Suzuki Hybrid-a.

Jedna vožnja, mnogo pitanja.

Od latinske riječi “hybrida” – “za pol-pasmine”, izraz označava nešto pomiješano ili prekriženo. U tehnologiji riječ znači kombinacija dviju tehnologija.

U automobilu s hibridnim pogonom, klasični motor s unutarnjim izgaranjem dopunjuje električni motor. Hibridni motor podržava klasičan motor ili preuzima pogon u potpunosti u ovisnosti o hibridnom obliku.

U blagom hibridu, električni motor podržava motor s unutarnjim izgaranjem, npr. pri pokretanju. Potpuni hibrid može se pokretati i električno, pri čemu se akumulator napuni motorom s unutarnjim izgaranjem ili obnavljanjem. Plug-in hibrid je pod-oblik cjelovitog hibrida, u kojem se baterija može puniti vanjskim priključkom za napajanje.

Najveća prednost je veća učinkovitost. Hibridni automobili troše manje i bolji su za okoliš. S druge strane, dodatne komponente često zauzimaju prostor u automobilu i povećavaju otkupnu cijenu.

Suzuki Hybrid kombinira prednosti hibridnog pogona s kompaktnim dizajnom naših modela. Integrirani pokretački generator (ISG) podržava motor i pohranjuje energiju u 12V litij-ionsku bateriju, ali istovremeno ostaje ušteda prostora.

Otkrijte svoj pogon!

Nešto drugo nas sve pokreće. Suzuki ima pravi automobil za svakodnevnu vožnju. Suzuki Hybrid donosi moderan pogon u uobičajene kompaktne modele.

Mali, lagan, učinkovit.

Idealno rješenje za automobile.

 

Suzukijev hibridni sustav
se ne slaže s tezom da se sa povećanjem težine zanemaruje prostor ili ograničava svakodnevna uporabnost. Suzuki Hybrid System pomaže motoru u gotovo svim vozačkim situacijama: pokretanju, ubrzavanju, kočenju – na taj način da optimizira energetsku ravnotežu.

Kompaktni integrirani pokretački generator (ISG)
stvara električnu energiju i podržava motor pri pokretanju i ubrzanju.

12-litij-ionska baterija koja štedi prostor
pohranjuje stečenu energiju kočenja i na taj način opskrbljuje integrirani pokretač i ostale električne komponente.

Suzuki Hybrid se dosljedno fokusira na jednostavnost i savršeno je povezan s platformom vozila. Hibridni pogon na taj način podržava prednosti naših modela. U zaustavljanju i kretanju kroz grad, sustav pomaže uštedjeti gorivo i još uvijek ostavlja prostora u unutrašnjosti za pravi shopping.

Suzukijev hibridni sustav smo ponudili u našim najpopularnijim modelima Suzuki Swift i Suzuki Ignis.

Suzuki Ignis Hybrid.

Hibridni pogon za mikro crossover.

  • Mikro crossover s ultra-kompaktnim vanjskim izgledom
  • Upečatljiv dizajn: odaje sigurnošću
  • Fleksibilna unutrašnjost: ima mjesta za 4 putnika i puno prtljage
  • Brojne zabavne i sigurnosne značajke

Potrošnja goriva Suzuki Ignis 1.2 DUALJET HYBRID: kombinirani ciklus ispitivanja 4,3 l / 100 km; Emisija CO2: kombinirani ispitni ciklus 98 g / km (VO EG 715/2007). Potrošnja goriva Suzuki Ignis 1.2 DUALJET HYBRID ALLGRIP: kombinirani ciklus ispitivanja 4,6 l / 100 km; Emisija CO2: kombinirani ispitni ciklus 105 g / km (VO EG 715/2007)

Suzuki Swift Hybrid.

Sportski, samouvjeren i efikasan.

  • Uvjerljiv: puno temperamenta sa svojih 3,84 metra dužine
  • Sportska koordinacija: Unosi dinamičnost van gradskim cestama
  • Mali krug okretanja: fleksibilan u gradu
  • Različite mogućnosti boja i opreme

Potrošnja goriva Suzuki Swift 1.0 BOOSTERJET HYBRID: kombinirani testni ciklus 4,3 l / 100 km; Emisija CO2: kombinirani ispitni ciklus 98 g / km (VO EG 715/2007).