Suzuki Connect Više - Unikomerc automobiliUnikomerc automobili

Obavijesti o statusu

Ostavljajući otvorena vrata auta

Obratite pažnju na to kako je lako zaštititi svoje vozilo uz SUZUKI CONNECT – ako ostavite otvorena vrata, aplikacija će vas brzo obavijestiti. Osim toga, moći ćete ih odmah zatvoriti na daljinu pomoću svog pametnog telefona!

Ostavljajući svjetla upaljena

Više ne morate brinuti hoćete li slučajno ostaviti upaljena svjetla u automobilu. SUZUKI CONNECT će se pobrinuti za vašu bateriju podsjećajući vas da se vratite u svoje vozilo i ugasite svjetla koja je prazne.

Lociranje parkiranog automobila

Više nikada nećete lutati po parkiralištu tražeći ostavljeni automobil. Pomoću aplikacije možete jednostavno pronaći vozilo i vratiti se do njega zahvaljujući lokaciji zadnjeg mjesta gdje mu je motor ugašen prikazanom na karti. Ova značajka je posebno korisna na velikim parkiralištima u blizini trgovačkih centara ili u blizini autocesta.

Dodatna funkcija: Dijeljenje lokacije parkiranog automobila

Funkcija dijeljenja lokacije parkiranog automobila olakšat će susret vama i vašim najdražima na određenoj točki bez rizika da se izgubite. Sve što trebate učiniti je poslati pravoj osobi podatke o lokaciji vašeg vozila putem e-maila ili kratke SMS poruke.

 

Pažnja:

  • – Ako je vozilo parkirano na višeetažnom parkiralištu, karta će pokazati lokaciju automobila bez označavanja kata na kojem se nalazi.
  • – U područjima sa slabom GPS pokrivenošću, kao što su podzemna parkirališta, možda neće biti moguće prikazati točnu lokaciju.

Povijest vožnje

Aplikacija SUZUKI CONNECT omogućuje vam pregled povijesti vožnje u zadnjih 18 mjeseci. Podaci se mogu povezati s određenim vozačima, dodijeliti pojedinačnim putovanjima i podijeliti u privatne i poslovne kategorije. Sve informacije mogu se izvesti u CSV datoteku.

Podaci prikazani za jedno putovanje:

• datum i vrijeme putovanja • vrijeme putovanja • prijeđena udaljenost • prosječna potrošnja goriva • početak/kraj putovanja

Geofencing i nadzor

Geofencing

Čak i ako ne vozite auto, još uvijek imate kontrolu nad njim. Uz SUZUKI CONNCET možete odrediti vrijeme i područje na koje će aplikacija poslati upozorenje s obavijesti kada se u njega uđete. Zahvaljujući tome, odmah ćete znati kada osoba koja vozi vaš automobil prijeđe granicu koju ste postavili unutar određenog vremena. Na primjer, možete postaviti funkciju obavijesti kada vozač koji vozi vaše vozilo napusti unaprijed postavljenu zonu kako bi vas pokupio.

Nadzor, upozorenje o nedolasku vozila na određeno mjesto u određeno vrijeme

Sasvim je prirodno brinuti se za svoje voljene kad sjednu za volan. SUZUKI CONNECT vam omogućuje da postavite vrijeme i područje za upozorenje koje će vas obavijestiti ako je automobil koji vozi drugi vozač odsutan u unaprijed postavljeno vrijeme u određenoj zoni. U praksi to omogućuje, primjerice, aplikaciji slanje obavijesti kada se član obitelji koji živi odvojeno ne vrati u svoj dom u odabrano vrijeme.

Sigurnosne obavijesti

Obavijesti o sigurnosnim upozorenjima

Kako bi vaš automobil bio siguran, aplikacija SUZUKI CONNECT poslat će obavijest na vaš pametni telefon ako netko dira vaše parkirano vozilo, aktivirajući sigurnosni alarm.

Obavijest o pokretanju motora

Kako bi vaš automobil bio siguran, možete postaviti vremena kada ne očekujete da će se vaše vozilo koristiti, primjerice noću ili tijekom radnog vremena. SUZUKI CONNECT će vas obavijestiti ako motor vašeg automobila radi za to vrijeme.

Poruke upozorenja o kvaru automobila

Ako se zbog problema s automobilom aktivira lampica upozorenja, aplikacija će na vaš pametni telefon poslati obavijest o toj činjenici. Obavijest će navesti uzrok problema i preporučene radnje. Moći ćete nazvati svog trgovca izravno iz aplikacije ili zatražiti pomoć na cesti.

Periodični pregledi / obavijesti o akcijama opoziva

Kako biste bili sigurni da je vaš automobil uvijek servisiran na vrijeme, primit ćete obavijesti s podsjetnikom kada je rok za pregled. Primit ćete obavijest o svim radnjama pozivanja.