Novi Suzuki S-Cross Hibrid - Unikomerc automobiliUnikomerc automobili

NOVI S-CROSS HIBRID
Svestran i dobro opremljen SUV

S-Cross spaja prednosti kompaktnog automobila s rješenjima SUV segmenta, pa se dobro snalazi na autocesti iu gradu, no ovaj se automobil može voziti i po neasfaltiranim cestama. Elegantna karoserija S-Crossa krije prostranu, udobnu kabinu i 430 litara prtljažnog prostora. Osim toga, potrebno je istaknuti udaljenost od tla i napredni AllGrip pogon na 4 kotača koji osigurava mirno svladavanje teških ruta. Iznimnu razinu sigurnosti jamče sustavi pomoći u vožnji (dostupni od osnovne verzije), dok štedljivi hibridni pogoni upotpunjuju sliku ovog svestranog automobila.

TEHNIČKI PODACI

S-Cross je dostupan u dvije verzije motora. Automobil se može dobiti s blagim hibridnim sustavom bez održavanja, u kojem 1,4-litreni Boosterjet benzinski motor s turbopunjačem čini jednu cjelinu s uređajem ISG 48V (koristi se za podršku motoru s unutarnjim izgaranjem s dodatnih 50 Nm okretnog momenta), litij-ionsku bateriju i pretvarač napona. Blagi hibridni sustav od 48 V pomaže u učinkovitom smanjenju potrošnje goriva i štetnih emisija za okoliš. S-Cross blagi Hybrid usklađen je se s fino podešenim 6-stupanjskim ručnim mjenjačem. Za kupce koji traže još veću pogodnost, Suzuki nudi AGS 6-stupanjski automatizirani mjenjač ugrađen u S-Cross DualJet Hybrid modele.

Kao i kod Vitare DualJet Hybrid, pogonski sklop je benzinski motor (1.5 DualJet s prirodnim usisavanjem i ubrizgavanjem goriva u više točaka, četverocilindrični, 16-ventilski agregat) koji surađuje s elektromotorom i generatorom (cjelina je tzv. MGU-Motor Generator Unit), ISG sustav (ranije korišten, među ostalim, u S-Cross blagom hybrid-u) i litij-ionske baterije (kapaciteta 840 Wh, napona 140 V) skrivene ispod podnice prtljažnika.

Upravo vam električna energija pohranjena u njima omogućuje prevaljivanje kratkih udaljenosti i s isključenim glavnim benzinskim motorom. Ukupno, vozač S-Cross DualJet Hybrida na raspolaganju ima 116 KS. Upravo vam električna energija pohranjena u njima omogućuje prevaljivanje kratkih udaljenosti i s isključenim glavnim benzinskim motorom.

Udobnost i sigurnost

BOJE VOZILA

NOVI S-CROSS HYBRID dostupan je u širokom rasponu boja. Osnovni lak je Bijeli (26U) bez doplate. U paleti je još 8 metalik boja, od kojih neke sadrže i biserne nijanse koje otkrivaju svoj prekrasan sjaj na zrakama sunca. Novost u ponudi je Titan Dark Grey Pearl Metallic (ZZZ). Osim toga, NOVI S-CROSS HYBRID dostupan je u živim i inspirativnim bojama: Canyon Brown Pearl Metallic (ZQ3) i Energetic Red Pearl (ZQ5).

Pošaljite upit