Cjenik, katalog i tehnički podaci

Saznajte više o svim dostupnim modelima Jimnya, dodatnoj opremi i tehničkim podacima. Za više informacija preuzmite dokumente u .pdf datoteke ispod.

NOVI SUZUKI JIMNY
Legenda 4x4 pogona u novoj verziji!

Četvrta generacija ikonskog off-road vozila 

Jimny je jedino autentično terensko vozilo manjih dimenzija i težine, ali i dalje ima vrhunske terenske sposobnosti, poželjne za prave profesionalce. Novi Jimny nudi više funkcionalnosti i praktičnosti u pogledu izgleda i performansi.

Zahvaljujući većoj torzijskoj krutosti karoserije, novi Jimny pruža udobniju i stabilniju vožnju, a novo dizajnirani stabilizator na prednjem ovjesu minimizira vibracije i sile koje djeluju na upravljač. Bilo da se krećete u gradskoj džungli ili istražujete nepoznata područja, Jimny će se sigurno svidjeti vašoj avanturističkoj želji.

GALERIJA

Vožnja u najgorim uvjetima

TEHNIČKI PODACI

Od konstrukcije potpornog okvira do 1,5-litarskog motora, NOVI JIMNY izgrađen je za avanturu na najtežim rutama. Potpuno nova generacija modela ostaje je vjerna svom karakteru, nasljeđujući četiri osnovne značajke: potporni okvir, kruti ovjes osovine sa spiralnim oprugama i pogon na sva četiri kotača sa redukcijskim prijenosom.

 

Sve verzije opremljene su ALLGRIP PRO pogonom na sva četiri kotača u kombinaciji s ručnim 5-stupanjskim mjenjačem, a najviši – Elegance – također s 4-stupanjskim automatskim mjenjačem.

Putnička kabina za 4 osobe
Ravni preklopivi prednji nasloni

Preklopivi nasloni stražnjeg sjedala (50:50)

 

Materijali otporni na ogrebotine
Praktična ručka suvozača

Korisni interijer
Spremnik za boce i pametne telefone

Pogon na stražnjim kotačima
Prihvatljivi 4×4 pogon (reduktor)

Terensko upravljanje
Visoke terenske sposobnosti

 

Rezervni kotač na poklopcu prtljažnika
Atraktivne boje karoserije

Kruto tijelo
Podvozje u obliku “ljestva”

Lagan i dinamičan 1.5 VVT motor (K15B) sa 102 KS maksimalne snage

Pametna rješenja malom roadsteru

OPREMA

Jimnyjeva standardna oprema vrlo je široka i već u osnovnoj verziji Comfort nudi sve što je potrebno u svakodnevnom korištenju automobila. Više verzije nude dodatne elemente i sustave koji će ekspedicije učiniti još uzbudljivijim. Jednostavan, praktičan i koristan dizajn stvara rafiniran interijer u svakom detalju.

Crna kabina bez pretjeranih boja minimizira ometanje i omogućuje vozaču da se usredotoči na manevarsko upravljanje automobilom. Vodoravne linije definirane na instrumentnoj ploči i vertikalne linije karakteristične za instrumentnu ploču i ploče središnje konzole pomažu vozaču da prepozna kut vozila na neravnom ili planinskom terenu.

Izuzetne boje karoserije

BOJE KAROSERIJE

Novi Jimny dolazi u osam boja karoserije, uključujući dvije nove razvijene posebno za ovaj model: Kinetic Yellow (DG5) dizajniran da se istakne u lošim vremenskim ili otežanim radnim uvjetima, kao i slabom vidljivošću, i Jungle Green (ZZC), miješajući se s prirodnim uvjetima prirode.

Napomena: dostupnost i datum isporuke pojedinih boja tijela mogu biti ograničeni. Obratite nam se da biste potvrdili dostupnost odabrane boje.

Novi Jimny već od 164.495 kn

Cjenik vrijedi od 01.07.2019

 

NOVI JIMNY  Ukupna cijena sa svim
davanjima u KN  (dvobojan)
NOVI JIMNY 1,5 4WD COMFORT (GL) 168.021,94 kn
NOVI JIMNY 1,5 4WD ELEGANCE (GLX) 184.186,80 kn
NOVI JIMNY 1,5 AT 4WD ELEGANCE (GLX) 204.014,01 kn

 

NAPOMENA

 

Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacije opreme bez prethodne najave.
Navedene cijene su do registracije i uključuju PDV po stopi 25%, poseban porez na motorna vozila i sve zavisne troškove. Cjenik važi do objave novog.

Kontakt

Rezervirajte svoj termin! Provozajte Jimny i uvjerite se u njegove vrhunske sposobnosti.