SUZUKI IGNIS

Jedinstveni Mikro SUV

SUZUKI IGNIS nije samo novi model na tržištu, on također stvara potpuno novi segment vozila – MIKRO SUV.
SUZUKI IGNIS kombinira najbolje od malog automobila s najboljim od SUV-a. Rezultat je vozilo s ultra-kompaktnim dimenzijama – sa svojim markantnim dizajnom i dodatnim pogonom na sve kotače ALLGRIP AUTO, sve što ima pravi SUV.

Dizajn sa pulsom vremena

Suzuki Ignis ima jedinstven dizajn, jasno definirane linije, osebujan prednji kraj kojeg ćete odmah prepoznati. OVAJ AUTOMOBIL JE JEDINSTVEN! Kao mikro-SUV, on je ujedno i prvi iz takve vrste. Točno onako kako treba biti, Suzuki Ignis je vozilo koje Vas ne ostavlja ravnodušnim. To pokazuje u svakom trenutku sa svojom prisutnošću impresivnih grubih rubova, ističući svoj karakter.

Prijavite se na probnu vožnju u našem salonu!

Doživite potpuno novo iskustvo vožnje u jedinstvenom mikro SUV-u i budite jedan od prvih ljudi koji su upoznali novi Suzuki Ignis.
Prijavite se na probnu vožnju kod Vašeg Suzuki partnera Unikomerc Automobili d.o.o. kontakt formom na dnu stranice!

Motor i podvozje

Motor koji je ekonomičan, živahan i okretan! Suzuki Ignis sa pravom Vas vozi kroz ‘Way of Life’ kako slogan kaže. Srce od mikro-SUV vozila je 1,2-litreni motor DUALJET u paketu linije Comfort + opcionalni  SHVS hibridni sustav (Smart Hibrid Vehicle by Suzuki) koji još nije dostupan kod nas. DUALJET motor isporučuje dinamičkih 66 kW (90 KS) pri 6000 okr./min, a daje zakretni moment od 120 Nm na 4400 okr/min. Upravo kolko Vam je dovoljno da proletite kroz grad dinamično, kao i što ćete bez problema savladati uzbrdice izvan grada.

Inovativni detalj novog Suzuki Ignis-a je njegova HEARTECT platforma. Zahvaljujući novoj formaciji težina  je smanjena, dok je osigurana visoka razinu tvrdoče. Dakle, potrošnja je također smanjena i poboljšana su vozna svojstva.

DOSTUPNI MOTORI:

IGNIS 1,2 2WD, OPREMA GL AC 5, 66kW/90KS
IGNIS 1,2 2WD, OPREMA GL+ AC 5. 66kW/90KS
IGNIS 1,2 4WD, OPREMA GL+ AC, 66kW/90KS
IGNIS 1,2 4WD, OPREMA GLX AAC, 66kW/90KS

Cjenik Ignisa možete pogledati klikom ovdje.

Suzuki Ignis - motor

Suzuki Ignis – motor

Sigurnost

Novi Suzuki Ignis je opremljen brojnim modernim sigurnosnim značajkama, jer ne samo da otkriva vozila, ljude, životinje ispred, on upozorava na 4 faze mogućeg sudara. Ignis posjeduje naprednu sigurnosnu tehnologiju koja olakšava vožnju koristeći dvije kamere (DCBS) 1.2 koje prepoznaju oblike (automobile, ljude, životinje…) i njihove udaljenosti od vozila te svjetlosnom i zvučnom signalizacijom upozorava vozača na mogući sudar, ali i koči u slučaju povećanja rizika od nesreće, upozorava na izlazak iz vozne trake i vrludanje cestom.

Tijekom predstavljanja u okolici Rima stigla je i odlična vijest iz Euro NCAP-a u vidu 5 osvojenih zvjezdica na Crash testu za najbolje opremljeni model. Novi Suzuki Ignis sa šest zračnih jastuka, ESP-om i mnogim drugim sigurnosnim značajkama je siguran, tako da se uvijek sigurno osjećate u pokretu.

Suzuki Ignis - DCBS 1.2 sustav

Suzuki Ignis – DCBS 1.2 sustav

Unutrašnjost

Unutrašnjost je vrlo prostrana, straga ima mjesta čak i za odrasle osobe (klizna stražnja klupa), a prtljažnik prima 267 litara prtljage (izvedba 4×2). Elegantno dizajnirana komandna ploča pruža jednostavnu orijentaciju na prvi pogled, a presvlake i ukrasni elementi stvaraju ugodan kontrast u odnosu na vanjsku boju vozila.

Možete premjestiti stražnja sjedala odvojeno do 16,5 cm ili 50: 50 Osjećati ćete se ugodno u novom Suzuki Ignisu u svim vremenskim uvjetima, zahvaljujući automatskoj klimi. Ignis također posjeduje audio sustav kompatibilan (poveziv) sa pametnim telefonima (Apple i Android) – Apple CarPlay4 i Android Auto4.

Vanjski dizajn

Uz malu potrošnju, Ignis se doima živahnim i upravljivim, pohvalan je mali radius okretanja (4,7 metra), a visina od 18 milimetara od tla omogućuje i terensku vožnju.

U samo 3,7 metara duljine, djelomično zahvaljujući velikom međuosovinskom razmaku 2435 mm, a djelomično i zbog pomno dizajnirane i konstruirane unutrašnjosti Ignis je iznutra veći no što bi mogli pomisliti. Iako posve nov i moderan, novi Ignis evocira uspomene na kultne Suzukijeve terence i upravo ga taj “offroad spirit” čini jedinstvenim.

Zanima Vas Suzuki Ignis?
Želite ga odmah pogledati, provozati, saznati cijenu?

EMAIL (OBAVEZNO)

PORUKA

O NAMA

Unikomerc Automobili d.o.o.
Zagrebačka 115, Velika Gorica
01/622-3-000
prodaja-vozila@unikomerc-automobili.hr

LOKACIJA

Kako do Ignisa?

Google maps