Novi Suzuki Ignis Hibrid - Unikomerc automobiliUnikomerc automobili

SUZUKI IGNIS HYBRID
Ultra kompaktni SUV

Suzuki Ignis kombinira jedinstveno tijelo s udobnim i prostranim interijerom u stilu tipičnom za Suzuki, predstavljajući potpuno novi dizajn i jedinstveni karakter. Ovaj ultra-kompaktan SUV nudi izvrsne performanse i sjajno iskustvo vožnje u svim uvjetima na cesti. Inovativni benzinski motor 1.2 DualJet pruža dovoljnu snagu i ekonomičan je i za okoliš. Futuristički dizajnirana i prostrana kabina, veliki prtljažnik (do 267 litara) i visoka pozicija iza volana određuju svestranost ovog modela. Opcija pogona na sva četiri kotača ALLGRIP AUTO omogućava veću mogućnost upotrebe vozila kada se koristi na težim podlogama.

Napredni pogon i ekonomični motori

TEHNIČKI PODACI

NOVI IGNIS HYBRID opremljen je inovativnim „blagim hibridnim“ pogonom koji uključuje benzinski motor 1.2 DUALJET, integrirani ISG generator / pokretač 2,3 kW koji podržava vlastiti motor zakretnog momenta (do 50 Nm) i litij-ionske baterije (12V). Inteligentno upravljanje električne energije u automobilu, uz oporavak kinetičke energije omogućava učinkovitu podršku rada s benzinskim motorom kroz ISG sustav, smanjujući potrošnju goriva i emisiju CO2. Model je dostupan s precizno podešenim 5-stupanjskim ručnim mjenjačem. Osnovna konfiguracija pogona na prednje kotače (2WD) može biti zamijenjena ALLGRIP AUTO pogonom na sva četiri kotača uz pomoć sustava pri usponu i nizbrdici  (HHC-HDC sustav).

Udobnost i sigurnost

OPREMA

Standardna Ignis oprema vrlo je široka i već u osnovnoj verziji Comfort nudi sve što je potrebno u svakodnevnom radu automobila. Više verzije nude dodatne elemente, među kojima su i mnoštvo tehničkih inovacija, kao što su: podrška za dvostruku kameru kočenja (DCBS), povezivanje pametnog telefona s interaktivnim automobilskim multimedijskim sustavom, LED Hi / Low prednja svjetla ili sustav elektroničkih ključeva, Paket Outdoor osigurava dizajn tijela koji odgovara prirodi i namjeni SUV-a. Stražnji klizni sustav omogućuje fleksibilnu konfiguraciju putničkog i prtljažnog prostora.

BOJE VOZILA

Ignis je dostupan u širokom rasponu boja. Osnovna inačica Comfort u ponudi je u 9 boja karoserije (monotone), od kojih je Fervent crvena (ZNB) osnovna boja bez ikakvog dodatka. Verzije Premium i Elegance sada su dostupne u rasponu od 14 boja, od kojih je 9 jednobojnih, a 5 dvobojnih kombinacija: osnovna boja karoserije + crni lakirani krov (ZMV). Izbor boje karoserije utječe i na unutrašnju boju kabine, koja može biti naglašena jednom od dvije boje na odabranim elementima: narančasta ili titanijum.

Napomena: raspoloživost i rok isporuke za pojedine boje karoserije može biti ograničen. Obratite nam se da biste potvrdili dostupnost odabrane boje.

Pošaljite upit