SUZUKI VITARA STRONG HYBRID
Legenda u segmentu SUV vozila – sada s punim snažnim hibridnim pogonom

 

VITARA STRONG HYBRID evolucija je kultnog predstavnika SUV segmenta na tržištu. Više od 30 godina, model Vitara je sinonim za moderno i udobno vozilo s visokim terenskim sposobnostima – zahvaljujući velikom razmaku od tla i opcijskom pogonu na 4 kotača – ALLGRIP SELECT.

Ergonomska i prostrana kabina te visoko postavljena sjedala nude visoku udobnost putovanja za sve putnike, istovremeno osiguravajući izvrsnu vidljivost. Napredni ALLGRIP SELECT pogon na 4 kotača razlikuje ovaj model od konkurencije.

Napredni pogon i ekonomični motori

TEHNIČKI PODACI

Najnovija verzija japanskog SUV-a s potpuno hibridnim pogonom koji se sastoji od atmosferskog benzinskog motora kapaciteta 1462 cm² u kombinaciji s električnim motorom koji stvara dodatnu snagu od 33 konjske snage. Sustav pohranjuje energiju u litij-ionsku bateriju napona od 140 V i kapaciteta 840 Wh, omogućujući vam da se krećete i koristeći samo električni pogon.

Automatizirani šesterostupanjski mjenjač modela daje osjećaj glatke vožnje zahvaljujući izravnoj vezi s elektromotorom, koji podržava pogon tijekom brzina kada automobil radi u hibridnom načinu rada. Dodatna podrška je ISG sustav (starter/alternator) integriran s motorom s unutarnjim izgaranjem, koji se napaja litij-ionskom baterijom (12V), što olakšava lagane startove u gradskoj vožnji.

Udobnost i sigurnost

OPREMA

U svakoj verziji opreme modela VITARA STRONG HYBRID možemo pronaći rješenja kao što su LED Hi / Low far (za kratka i duga svjetla), Dual Sensor Brake Support (DSBS), Prepoznavanje prometnih znakova (TSR), adaptivno krstarenje kontrola (ACC), automatska klima, prednja svjetla za maglu, funkcija automatskih brisača ili sustav elektroničkog ključa. Razina opreme Elegance uključuje dodatke kao što su kožne presvlake te prednji i stražnji parking senzori, a razina opreme Elegance + također uključuje dvodijelni panoramski krov.

BOJE VOZILA

VITARA STRONG HYBRID dostupna je u rasponu od 15 verzija boja, od kojih su 7 monotonih lakova i 8 dvobojnih kombinacija (2-boja): osnovna boja karoserije + bijeli (26U) ili crno (ZCE) obojen krov. Nove boje su: Solar Yellow Pearl s jakim, sunčanim odsjajima i profinjenim Ice Grayish Blue Metallic. Osnovni lakovi koji ne zahtijevaju nadoplatu su bijeli (26U) i Bright Red (ZCF).

Napomena: ogledne fotografije mogu također sadržavati elemente odabrane verzije opreme, ali za drugačiju konfiguraciju pogona i / ili mjenjača.

Pošaljite upit