SUZUKI VITARA HYBRID
Legenda u SUV segmentu

Vitara slavi svoj 30. rođendan i pionir je u kategoriji kompaktnih SUV-ova upravo zbog svog elegantnog izgleda, upravljivosti, udobne vožnje na cestama i autentičnih performansi na terenu. Automobil odlikuje atraktivna i obnovljena SUV linija s povišenim podvozjem. Napredni ALLGRIP pogon na sva četiri kotača razlikuje Vitaru od konkurencije. Ekonomični i dinamični benzinac BOOSTERJET spojen je na 48-voltni blagi hibridni sustav, pruža izvrsne performanse i smanjuje emisiju CO2. Ergonomska i prostrana kabina, veliki prtljažni prostor zapremine 375 litara i visok položaj za sjedenje nude visoku udobnost za sve putnike.

Napredni pogon i ekonomični motori

TEHNIČKI PODACI

VITARA HYBRID ima ispod haube inovativni sustav “blagog hibrida”, koji uključuje: turbopunjeni benzinski motor 1,4 BOOSTERJET (K14D), integrirani pokretački motor od 48 volti / ISG 10 kW koji podržava motor s okretnim momentom (50 Nm), litij-ionsku bateriju (48 V) i pretvarač (48V do 12V). Povećanje napona omogućuje vam učinkovitiju uporabu snage elektromotora za povećanje zakretnog momenta pri pokretanju i ubrzavanju. Sustav ima novu funkciju praznog hoda koja eliminira potrošnju goriva tijekom usporavanja. Novo rješenje pomaže u smanjenju potrošnje goriva i emisije CO2. Precizno podešen 6-stupanjski ručni mjenjač osigurava ugodan odabir brzina uz održavanje odlične dinamike automobila. Osnovna konfiguracija mjenjača s pogonom na prednje kotače (2WD) može se zamijeniti naprednim pogonom na sve kotače ALLGRIP SELECT (4WD) koji nudi 4 načina rada – pruža užitak u vožnji i pruža osjećaj sigurnosti bez obzira na uvjete na cesti. HHC i HDC sustavi (dostupni s pogonom ALLGRIP SELECT) dodatno povećavaju povjerenje uzbrdo i nizbrdo.

Udobnost i sigurnost

OPREMA

Već osnovna inačica Comfort opreme pruža sve što je potrebno u svakodnevnom radu automobila. Verzije u višem paketu opreme uključuju sigurnosne sustave kao što su: Dvostruka senzorska kočna podrška (DSBS), sustav stražnjeg upozorenja o prometu (RCTA), monitor slijepih mjesta (BSM), prepoznavanje prometnih znakova (TSR), prilagodljivi tempomat (ACC) s funkcijom ‘Stop & Go’. Najviša inačica opreme dostupna je s kožnim presvlakama, LED prednjim svjetlima, parking senzorima i sustavom elektroničkih ključeva.

BOJE VOZILA

VITARA HYBRID je dostupna u širokom rasponu boja. Osnovna Comfort verzija nudi se u 7 boja karoserije. Osnovne boje su bijela (26U) i svijetlo crvena (ZCF). Verzije Comfort, Premium, Elegance i Elegance + dostupne su u rasponu od 15 boja, od kojih je 7 punih (monotonih) boja, a 8 dvobojnih (dvotonskih) kombinacija: osnovna boja karoserije + krov obojen u bijelu (26U) ili crnu (ZCE) ). Nove su boje: Solar Yellow Pearl s jakim, sunčanim odsjajima i profinjena ledeno sivkasta sa plavim metalikom.

Napomena: ogledne fotografije mogu također sadržavati elemente odabrane verzije opreme, ali za drugačiju konfiguraciju pogona i / ili mjenjača.

Pošaljite upit