MOTORNE KOPAČICE - Unikomerc automobiliUnikomerc automobili

MOTORNE KOPAČICE

MOTORNE KOPAČICE ZA OBRADU TLA

STIHL kopačice olakšavaju vam prekopavanje zemlje i gredica. Za štedljivu i učinkovitu pripremu zasada.

STIHL MOTORNA KOPAČICA: SNAŽAN POMOĆNIK PRI KOPANJU I KULTIVIRANJU

Otkopavanje obrađivane površine je iscrpljujuće i dugotrajno. U isto vrijeme, ovaj rad je neophodan za uzgoj. Vrtne kopačice su stoga odavno među provjerenim pomagačima vrtlara, farmera i uređivačima krajobraza. Bez obzira radi li se o malim, velikim ili nakošenim površinama: sa snažnom motornom kopačicom olakšavate rahljenje i prevrtanje tla.

VIŠENAMJENSKA KOPAČICA TLA

Bez obzira uzgajate li vlastitu salatu na maloj gredici ili razne biljke na većoj obrađenoj plohi: Ulaganje u kopačicu isplati se za svakoga tko želi stvoriti zdravo i snažno tlo uz malo truda.

Osim kopanja i rahljenja tla, čime se povećava apsorpcija kisika u tlu, s našim vrtnim kopačicama možete raditi i na sjeckanom travnatom otkosu , humusu i kompostu i na taj način osigurati gornji sloj tla bogat hranjivim tvarima. To možete učiniti posebno učinkovito zahvaljujući posebnom obliku i rasporedu noževa na kopaćim elementima sustava za kopanje na STIHL frezi.

Kako bismo vam mogli ponuditi najbolji mogući radni alat za svaku vrstu tla i svaku parcelu, u STIHL asortimanu ćete pronaći modele koji se razlikuju po broju kopaćih elemenata sustava za kopanje, po snazi ​​motora i uobličenju kopaćeg sustava. Tvrtka STIHL Vam nudi odgovarajući pribor za freze za svaku vrstu tla. To uključuje, između ostalog, posebne nastavke koji vašem uređaju daju veću težinu tako da možete dobro napredovati čak i na područjima tvrde i utabane zemlje. Jednako praktičan: set željeznih kotača, s kojima možete puno lakše raditi na teškim i brdovitim terenima.